El PSC guanya les eleccions espanyoles a Cabrils.

Cabrils signa un pacte de govern republicà, feminista, social i ecologista per al mandat 2023-2027

 



 Ahir, en una mostra clara de voluntat política, l'Ajuntament de Cabrils va presenciar un esdeveniment significatiu amb la signatura d'un acord entre Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), els Municipalistes per Cabrils (MUC) i Units per Cabrils (UnitsxCabrils). Aquest acord històric marca el camí cap a la formació d'un govern local fort, compromès amb els valors republicans, feministes, socials i ecològics, que liderarà Maite Viñals (@1968Maite) durant el mandat 2023-2027.

La signatura de l'acord ha generat gran expectació a Cabrils, ja que representa estabilitat en la política local i un pas cap a la consecució d'objectius comuns. Aquesta aliança entre ERC, MUC i UnitsxCabrils demostra la voluntat de treballar de manera conjunta per aconseguir una governança basada en valors progressistes i una visió compartida per al futur del municipi.

El pacte de govern signat destaca per la seva aposta decidida per la defensa del republicanisme, la igualtat de gènere, el benestar social i la sostenibilitat ecològica. Això significa que Cabrils estarà regida per un govern que promourà els principis republicans, fomentarà la participació ciutadana i defensarà els drets i llibertats individuals.

A més, el govern de Cabrils es compromet a promoure la igualtat de gènere i a impulsar polítiques i accions afirmatives per eliminar les desigualtats i la discriminació. Amb una alcaldessa com Maite López al capdavant, s'espera una atenció especial als temes que afecten les dones, amb l'objectiu de construir una societat més justa i igualitària.

D'altra banda, el pacte de govern també aposta per un model social fort, que posa en primer pla les necessitats de la ciutadania. Es buscarà millorar els serveis públics, promoure l'accés a l'educació i la cultura, i desenvolupar polítiques actives per a la inserció laboral i la protecció dels més vulnerables.

Finalment, la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient seran pilars fonamentals en l'acció de govern de Cabrils. Es promouran polítiques de protecció del medi natural, fomentant l'ús de fonts d'energia renovable, el reciclatge i la preservació del patrimoni natural del municipi.

Amb aquest acord històric, Cabrils s'encamina cap a un futur prometedor, amb un govern compromès en la defensa dels valors republicans, la igualtat de gènere, el benestar social i la sostenibilitat ecològica. L'alcaldessa Maite López (@1968Maite) liderarà aquest projecte, amb la visió de construir una comunitat més justa, participativa i respectuosa amb el medi ambient.






Comentaris